Gratis verzending boven de €25,-           Nieuw: DNA Livingroom Giftcard

Anderen over Dee&Aa

Wat is jouw Dee&Aa verhaal?

_Marjo-over-Dee&Aa

Vorig jaar op een mooie zomerdag waren we een dag te gast op een camping in Groningen. Uiteraard meldden we ons bij de receptie waar een rek stond met allemaal kaarten van Dee&Aa. Zulke mooie had ik nog niet eerder gezien. Ze onderscheiden zich van die uit bijv. een gangbare boekhandel. Vooral de teksten spraken me enorm aan. En het bijzondere was dat ik bij nagenoeg elke kaart wel een naam in mijn hoofd kreeg van iemand om naar toe te sturen, verschillende mensen en situaties. Het was zelfs lastig om te kiezen, maar besloot er een paar aan te schaffen en thuis op de website te kijken voor meer en eventueel ook andere producten. Zo gezegd, zo gedaan.

Allereerst was ik geïnteresseerd in de mensen achter deze site en de ontstaansgeschiedenis ervan. Hun persoonlijke verhaal raakte me enorm. Ik besefte dat de intenties zo eerlijk en puur zijn dat het me gewoonweg aanspoorde om er vaker iets te bestellen.

Door één kaart gestuurd aan één persoon is zelfs al een hele familie bemoedigd/geraakt.

Inmiddels heb ik al vele mensen mogen bemoedigen met zo’n kaart. En de reacties die terug kwamen zijn ook allemaal even mooi en bijzonder. Door één kaart gestuurd aan één persoon is zelfs al een hele familie bemoedigd/geraakt. Een ander wordt gewoon eventjes in het zonnetje gezet of krijgt het gevoel niet alleen voor een moeilijke situatie te staan. Mensen worden er echt door opgebouwd, de teksten spreken voor zich. En alleen al een “dank je wel” doet mensen ook enorm goed.

Op de site wordt een heel assortiment aan producten aangeboden, allemaal met zorg samengesteld en vervaardigd, evenals de site zelf. Ook is mijn ervaring dat de service vanuit een persoonlijk en oprecht betrokken oogpunt verleend wordt. Een echte aanrader dus.

Dee&Aa, be blessed!

Sluiten
Sluiten
Inloggen