Gratis verzending boven de €25,-           Nieuw: DNA Livingroom Giftcard

Om maar met de deur in huis te vallen. Wil jij ons sponsoren en ons helpen, onze evenementen uit te breiden?

Een financieel platform helpt ons hierbij en schept direct meer mogelijkheden! Help je ons mee? Onder het doneer veld vind je meer informatie.

Doneren

Bedrag

Candle Light, lichtjes feest in Barneveld, is ons eerste evenement.
Met jouw bijdrage sponsor je o.a. de chocolademelk, de gluhwein, een hapje, het kaartje met de QRcode, etc.

Alieda, het brein achter dit alles: ‘…We verlangen erna, heel veel mensen te bereiken met de liefde en warmte van de omarmende Boodschap van de Bijbel. We hebben nu de mogelijkheid, met onze winkel, de Living in Barneveld en een mooi team van mensen, vaker dit soort evenementen te doen.
Hier ligt ons HART! Mensen ZEGENEN en iets van Jezus laten zien!’

In de allereerste plaats willen we met de Living in Barneveld een uitnodiging zijn.
Gastvrijheid staat hierbij centraal.
Ons doel is een atmosfeer te creëren, waar mensen zich fijn en op hun gemak voelen. ‘Gewoon ZIJN’ is ons motto geworden.
Sterk in onze kwetsbaarheid.
Een diep verlangen van ons hart is, dat mensen in deze atmosfeer, Jezus gaan ontmoeten.
Echter weten wij ook, dat wij hier niets aan toe kunnen voegen, dan alleen door te ZIJN, gastvrij te zijn en uit te leven dat het geloof, alles in het leven, aangenamer maakt en we een leven en een toekomst vol van hoop hebben.
Voor de rest blijft het altijd een keuze van de mensen zelf. De vrijheid van keuze die God aan alle mensen gegeven heeft…

Hiervoor gaan we dus mooie evenementjes ontwikkelen en pakken we ook de locale evenementen aan. Zoals Candle Light, het lichtjesfeest van Barneveld.

Dit delen we uit

Voor dit evenement ontwikkelden we het minikaartje met de tekst: ‘Gewoon even laten weten dat ik aan jou denk deze dagen’.
Op de achterkant van dit minikaartje staat een QRcode.
Wanneer je deze QRcode opent met jouw telefoon, kom je bij een verhaal, dat Alieda schreef. Een verhaal waar Jezus Zich voorstelt.
Geschreven aan iemand die niets weet over de bijbel en geloof. Deze groep is inmiddels heel groot en bezoekt ook onze winkel.
Dit kaartje delen we uit tijdens Candle Light in Barneveld, maar ook de dagen rondom kerst in de winkel.
Daarnaast stellen we dit kaartje met grote korting, beschikbaar voor onze verkooppunten in Nederland. Zodat ook zij kunnen uitdelen.
Het is prachtig en zo simpel…

Sluiten
Sluiten
Inloggen