Gratis verzending boven de €20,- | We doen ons best elke dag te versturen!

I WILL, I SHALL, I CAN

Nijkerk, december 2017

I WILL, I SHALL, I CAN

Jozua 1 vers 5 en 6: …Ik zal je bijstaan, Ik zal niet van je zijde wijken en je niet verlaten. Wees vastberaden en standvastig…

Die onoverkomelijke berg werk, dat moeilijke gesprek, dat ziekenhuisbezoek, die…

Wellicht ken je deze momenten, uren, dagen of misschien wel weken dat je ALLE moed van de wereld verzamelen moet om je ‘JOB’ gedaan te krijgen. Een ‘JOB’ wellicht, veel groter dan jezelf; ‘je verdriet, je werk, je gebroken relatie, je onbereikbare kind…’

Een ‘JOB’, een berg in je leven, die menselijkerwijs ondraaglijk is om te dragen en onoverkomelijk om te overwinnen…

Alles weet ik ervan…

Maar GELUKKIG mag ik mijzelf prijzen, dat Jezus er ook alles van weet.

Jezus, Hij ging mij voor, in die weg van intense pijn en verdriet. Hij ging door dat dal van diepe duisternis en moest daar de aanwezigheid van Zijn Vader zelfs missen, daar waar David in de psalmen God ALTIJD aan zijn zijde wist, waar ik God altijd aan mijn zijde mag weten, was Jezus ALLEEN.

Jezus vroeg Zijn Vader, deze weg van diepe eenzaamheid aan Hem voorbij te laten gaan, maar DEED de wil van Zijn Vader en was GEHOORZAAM tot in de dood.

Met deze KEUZE van Jezus, deze weg van gehoorzaamheid tot in de dood, is de dood, de duisternis, eens en voor altijd OVERWONNEN en geeft Hij ons de SLAGkracht, de DAADkracht, het DOORZETTINGSvermogen elke vorm van duisternis in ons leven te OVERWINNEN samen met Hem.

MEER dan OVERWINNAARS zijn wij door Hem die ons KRACHT geeft elke dag opnieuw.

‘…Ik ben VERZEKERD, dat noch dood, noch engelen, noch machten, noch heden, noch toekomst mij zal kunnen scheiden van de LIEFDE van Jezus die VOOR mij elke hindernis genomen heeft, de duisternis recht in de ogen gekeken heeft en heeft STANDgenhouden tot in de dood; Hallelujah…’ ~Romeinen 8~

In die niet voor te stellen OPSTANDINGSKRACHT van Jezus KAN ik mijn leven aan, ZAL het mij aan NIETS ontbreken en KIES ik ervoor, ELKE nieuwe dag mijn ogen te richten op Hem, van waar ik WEET dat mijn HULP en mijn REDDING komen zal…

God heeft Zich, door Zijn Zoon Jezus, voor eeuwig en voorgoed (opnieuw) verbonden met Zijn mensen, Zijn kinderen, Zijn zonen en dochters. Verbonden in een eeuwigdurend verbond, een eeuwigdurend LIEFDESverbond met Zijn kinderen. Hij nodigt mij uit, liefdevol en intens, die liefdesrelatie met Hem aan te gaan. De KEUZE te maken voor Hem, mijn leven over te geven aan Hem en mijn levensweg te gaan met Hem.

Soms kan het moeilijk zijn, de weg donker, geen zicht op uitzicht, de angst slaat om mijn hart, maar dan altijd weer opnieuw mijn leven in Zijn hand te leggen en uit te spreken hardop;

‘Ik WIL mijn ogen opheffen naar Hem. Het ZAL mij aan niets ontbreken. Ik KAN alles aan door HEM die mij kracht geeft.’  

~I WILL, I SHALL, I CAN~

In deze kracht mijn nieuwe dag beginnen met een glimlach op mijn gezicht. Omdat ik WEET, onvoorstelbaar ZEKER weet, dat Hij aan mijn zij is, voor mij uitgaat en allang een oplossing bedacht heeft voor AL mijn obstakels, bergen en problemen. Mij zal dragen waar ik zelf niet verder kan.

Dit geeft JOY, ook wanneer er geen joy is. Onuitsprekelijke vreugde. Een VREUGDE, een BLIJDSCHAP die elke keer opnieuw de energie, de motor, de KRACHTstroom in mijzelf op gang brengt; elke dag opnieuw.

Dit geeft de stroom van KRACHT en ENERGIE, die Jesaja doet zeggen:

‘…Zijn wijsheid is niet te doorgronden. Hij geeft de vermoeide kracht, de machteloze geeft Hij macht in overvloed. Jonge strijders worden moe en raken uitgeput, zelfs sterke helden struikelen. Maar wie hoopt op de Heer krijgt NIEUWE KRACHT. Zij slaat haar vleugels uit als een adelaar. Zij loopt maar wordt niet moe, zij rent maar raakt niet uitgeput…’~Jesaja 40: 28-31~

Deze kracht doet mij aan het eind van mijn dag, week of maand zeggen: ‘Hoe ik het gedaan heb weet ik niet, maar Hij was erbij. Hij heeft mogelijkheden gebracht, deuren geopend, mensen gebracht, die ik zelf niet kon bedenken…’

Ik nodig je uit te KIEZEN jouw leven in deze KRACHTbron van God te stellen. Het ZAL je de KRACHT geven elke situatie, maar dan ook elke situatie, in jouw leven, het hoofd te bieden…

God NODIGT jou uit, Hij wacht op jou, de KEUZE is aan jou…

~I WILL, I SHALL, I CAN~

Ik ben blij en dankbaar dat ik samen met David deze boodschap vorm heb ik kunnen geven en nu een aantal producten mag aanbieden die deze POWERboodschap van KRACHT communiceren. Producten die je herinneren aan deze boodschap van KRACHT en POWER elke dag opnieuw. Producten ook om te delen en anderen mee te bemoedigen

3x een A5 kaart, een posterkaart, een wandbord M, een wandbord L, een Reminderblok, een tegeltje, een label en last but not least een ‘journalschrift’.

Allemaal SCHITTERENDE reminders in alle soorten en maten om jezelf en anderen elke keer opnieuw te herinneren aan deze boodschap die van zoveel betekenis wil zijn voor de goede KRACHT en ENERGIE in jouw leven.

Prachtig is dat het door ons gekozen lettertype nu al een aantal mensen doet denken aan bloed. Wij kozen een krachtig lettertype om deze boodschap krachtig vorm te geven. Daarnaast kozen wij kleuren die passen in het interieur, ook niet onbelangrijk ;-)…Maar hoe mooi is het, deze boodschap bedekt te weten door het bloed van Jezus. De Lijdende Dienstknecht, Jesaja 53; onze onuitputtelijke bron van KRACHT, die ons is voorgegaan. Die voor ons heeft VOLBRACHT, wat wij niet kunnen volbrengen in eigen kracht. Wat een prachtige bijzondere dimensie geeft deze gedachte aan deze productlijn. Door ons niet bedacht…

Speciaal in de PICTURE ons ‘JOURNALSCHRIFT’. Ik heb ontdekt hoe belangrijk schrijven is.

Schrijven en getuigen over Gods aanwezigheid in je leven.

Schrijven over je diepste gedachten en verlangens.

Schrijven over je verdriet en je pijn.

Schrijven over je dromen en verlangens.

Schrijven over de visie en beelden die God jou geeft.

Maar BOVENalles schrijven, verhalen en GETUIGEN over de wonderen die God doet in jouw leven.

Met andere woorden, jouw ZEGENINGEN schrijven. Dit geeft zoveel KRACHT. Het legt je FOCUS op wat er WEL is, in plaats op wat er niet is. Je zegeningen tellen, jouw wonderen verhalen is een enorme KRACHTbron. De krachtbron van DANKBAARheid.

Wanneer je regelmatig schrijft en over langere tijd jouw journey, jouw reis met God terugleest, wordt jouw eigen leven een bemoediging voor jouzelf. Je gaat ontdekken ‘oh, daar was God en daar en daar…’ Zou hij mij dan nu alleen laten? NOWAY!!!

Daarom hebben we dit journalschrift ontwikkeld; een nieuwe lijn die we inzetten. Het is een simpel handzaam schriftje, a5 formaat, wat je overal mee naar toenemen kunt. Elke bladzijde heeft lijntjes aan de voorkant en is blanco aan de achterkant. Hierdoor is er ook ruimte voor tekenen en handletteren, bv die ene bijbeltekst die van zoveel betekenis werd in jouw leven, zoals deze tekst voor mij:

Ik zal je bijstaan, Ik zal niet van je zijde wijken en je  niet verlaten. Wees vastberaden en standvastig…~ Jozua 1 vers 5 en 6~

Alieda.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Dee&Aa

Made With Love

Sluiten

Inloggen

Sluiten

Mandje (0)

Cart is empty Geen producten in mandje.

Dee&Aa

Made With Love