Gratis verzending boven de €20,-

Ons verhaal

Dee&Aa, M A D E  W I T H  L O V E; the STORY behind…

Hartelijk DANK voor jouw belangstelling voor ons product en ons verhaal, dit doet ons GOED. Ons verlangen is dat je BEMOEDIGD en GEZEGEND wordt door de teksten die wij brengen en door onze getuigenissen van een God die zoveel groter is dan wij kunnen bedenken, bidden of beseffen.

Onze teksten zijn één voor één doorleefd, en/of rechtstreeks woorden van God, bestemd voor jou.

~Dee&Aa staat voor de ‘D’ van David en de ‘A’ van Alieda; Moeder en Zoon zijn wij~

In de zomer van 2013 werd mijn leven (Alieda) COMPLEET van de kaart geveegd.

Als een ‘weduwe met vier wezen’, om met Bijbelse termen te spreken, werd ik achtergelaten. Zonder werk, zonder geld en uit mijn huis. Het verdriet en de pijn dat dit bracht was intens en groot. Afgewezen en veroordeeld door velen die mij lief waren en nog steeds zijn, moest ik met mijn 50 jaar, op deze gebroken puinhopen van mijn bestaan, iets nieuws opbouwen om te kunnen zorgen voor mijn kinderen.

Daar, in die grote verlatenheid en eenzaamheid, heeft God mij nooit maar dan ook nooit alleen gelaten. Hij heeft mij bij de hand genomen, mij gedragen, mijn wonden en die van mijn kinderen verzorgd en mij samen met mijn kinderen tot hier en nu vandaag gebracht.

Te midden van zovele afwijzingen en eenzaamheid heb ik mij ALTIJD zo G E L I E F D geweten door Hem.

In het midden van dit verdriet ontstond ons merk ‘Dee&Aa, Made With Love’ wonderlijk door God gegeven. Samen met David, mijn zoon; zelfstandig ondernemer in de grafische en  ontwerpsector, maakte ik de eerste kaarten met (bijbel)teksten die God mij gaf en onlosmakelijk met ons leven verbonden zijn. Deze kaarten heb ik begin 2014 in de markt gebracht, bij o.a. christelijke boekwinkels en kerken door heel Nederland en België. Elke kaart die ik verkocht stond letterlijk voor het kopen van een brood; eten voor mijn kinderen en mij.

Wonderlijk liet/laat God de kaartenlijnen en de daaruit voortvloeiende productlijnen/thema’s  van wandborden, tegeltjes, tassen, journals, pennen, etc. groeien; alles met een KRACHTIGE boodschap.

Een boodschap geworteld in het WOORD en een LEVENDE, intieme relatie met HEM van wie de KRACHT altijd opnieuw STERKER is gebleken dan de kracht die in de wereld is.

Naast de WONDEREN die wij mogen meemaken en de wonderlijke wijze waarop God Zich elke keer opnieuw openbaart en voorziet, is het een weg van moed, doorzetten, discipline en volharden. Met tranen is deze weg be- en gezaaid. Met GEJUICH mogen wij nu maaien.

DANKBAAR ben ik dat God mijn kinderen, ieder op hun individuele wijze BEWAARD en HERSTELD heeft.

Inmiddels levert elk van mijn 4 kinderen, naast hun eigen bedrijven en studies hun aandeel in mijn bedrijf DNA Media, vanwaar uit alles ontstaat.

DANKBAAR ben ik dat God ‘Dee&Aa, Made With Love’ aan mij en mijn gezin gegeven heeft om te herstellen en te kunnen BESTAAN en om met KRACHT de BOODSCHAP uit te dragen die wij zo graag delen.

De BOODSCHAP van onze GOD van W O N D E R E N die harten bewerkt,  Die voor ons uitgaat en nooit, maar dan ook NOOIT alleen laat.

De BOODSCHAP van JEZUS, die ons GENADE en vergeving brengt, elke dag opnieuw.

G E N A D E zo oneindig groot, Die ons in staat stelt te vergeven. JEZUS, ons VOORBEELD, door wie wij mogen LEVEN en BESTAAN. Door wie wij mogen Z I J N zoals we WONDERLIJK MOOI, ieder met ons eigen talent, B E D O E L D zijn.

De BOODSCHAP van de HEILIGE GEEST, onze T R O O S T E R, die elke dag met ons meewandelt, de WOORDEN geeft en ons vertelt: ‘Ga hier links, ga hier rechts…’

Wij hopen, bidden en VERLANGEN dat ons verhaal en ons product voor jou tot ZEGEN en BEMOEDIGING zal zijn: KRACHTIG zal spreken in jouw leven en een middel zal zijn waarmee jij in de levens van anderen kunt spreken.

Daarnaast is ons verlangen verder VERSCHIL te gaan maken, ook in financieel/voorzieningenopzicht, voor de (nieuwe) ‘WEZEN en WEDUWEN’ in onze maatschappij. Jouw aankoop van onze producten zal hieraan bijdragen. Laat ons gerust weten wanneer wij met onze getuigenissen en onze producten ergens kunnen bijdragen om ‘dit verlangen van ons hart’ verder te verwezenlijken.

In CHRIST alone,

Alieda van Dijk; Creative Director, Productdesigner en samen met David Hakkert Founder van het merk ‘Dee&Aa, Made With Love’. Maar BOVEN alles DOCHTER VAN GOD.

Sluiten

Dee&Aa

Made With Love

Sluiten

Inloggen

Dee&Aa

Made With Love