Gratis verzending boven de €25,-           Nieuw: DNA Livingroom Giftcard

Familiebedrijf

Onbedoeld en niet bedacht, toch een family business

Naast David, mijn oudste zoon, trekken inmiddels ook mijn twee jongste zonen, voor een deel mee in mijn bedrijf en ministry. Yannick, de jongste, is regelmatig in de winkel te vinden en neemt een deel van de financiële administratie voor zijn rekening. Met Christan, de middelste, maak ik o.a. filmproducties en ontwikkel ik de (online) communicatie.

En ja, podcasts maken staat ook ‘on the roll’. Dit alles doen we vanaf nu in de LIVINGroom. Hiernaast heeft Christan zijn eigen filmbedrijf, CH-producties.Een kijkje op zijn website nemen is leuk: CHproducties.nl. Er is hier inmiddels een mooie portfolio van al zijn opdrachten te vinden.

Deze twee jongste mannen van mijn gezin, ronden komend jaar allebei hun studies af; Yannick de hotelschool en Christan zijn journalistieke opleiding. Dus ‘there comes more, where this came from’, reken daar maar op 😃

En dan last but not least, mijn dochter Sharon, in Engeland, getrouwd met haar lieve Engelsman; Luke. Zij heeft in Engeland haar eigen prachtige bedrijf en productlijnen ontwikkeld. Een deel daarvan komt aankomend najaar beschikbaar in de LIVINGroom, waaronder haar Bibletabs; een schitterend product. En ook zij opent deze maanden haar eigen winkel in Engeland; hoe bijzonder is dit! Op Instagram vind je haar onder appointedshop.

Sluiten
Sluiten
Inloggen