Gratis verzending boven de €25,-           Nieuw: DNA Livingroom Giftcard

Het kruis

Maar er is meer…

Middenin mijn LIVINGroom vind je een groot kruis. Dit kruis kregen wij in ‘ons vorige leven’, als diepe dank voor de zegen die wij destijds met de muziek brachten in Leeuwarden. Dit kruis werd speciaal voor ons gemaakt. Het kruis is met mij en mijn leven meegegaan en vormt het hart van mijn bedrijf, ministry.

‘door GENADE alleen’, ‘door Jezus alleen’, ‘door vergeving alleen’…

Elke dag opstaan en weten dat je vergeven bent, maakt dat je vergeven kunt. Dit maakt dat je vrij wordt om te worden zoals JIJ bedoeld bent. Dit is heling en genezing van de bovenste plank.

Wanneer jij weet dat je vanuit jezelf ‘niets kunt’, elke dag opnieuw fouten maakt, maar tegelijkertijd WEET, dat je bedekt bent door het bloed van Jezus, door Zijn genade, door Zijn vergeving, GEEFT dit jou een leven van beVRIJding.

Jezus heeft de weg voor jou gebaand, naar de Vader. En daarnaast heeft Hij ruimte gemaakt voor de Heilige Geest, Die in ons wonen wil en als een Vriend ons leven met ons delen wil; elke dag opnieuw. Een leven van dankbaarheid en het tellen van je zegeningen, elke dag, elk moment, opnieuw heeft dit tot gevolg.

Dit tilt je boven je omstandigheden uit. Dit maakt vrij. Juist ook als het moeilijk is. Wandelen samen met Hem, ook als het donker is, maakt het leven licht.

Mijn grote bron en inspiratie voor alles wat ik communiceer en creëer, vind ik dus in mijn geloof; in de Bijbel. Mijn grote Creator; mijn God, Vader en Vriend is de inspiratiebron en het fundament van mijn bestaan en alles wat ik doe en onderneem. Voor alles wat ik communiceer en creëer.

Of het nu gaat om algemene teksten, of bijbel teksten, alles is terug te leiden naar deze grote Bron van inspiratie; het Woord van God. Zoveel inspiratie, levenskracht en levenskunst vind je terug in de Bijbel.

Altijd weer valt er iets nieuws te ontdekken, spreekt het Woord opnieuw.

Sluiten
Sluiten
Inloggen