Gratis verzending boven de €25,-           Nieuw: DNA Livingroom Giftcard

Hoe het begon

Over ons merk, Dee&Aa; Love Is A LifeStyle, hoe het begon en zich ontwikkelde

Het begon zeven jaar geleden allemaal met een paar teksten, die ik samen met mijn oudste zoon David ,vorm gaf.

David, de ‘Dee’ van Dee&Aa. Mijn oudste zoon, getrouwd met zijn lieve vrouw, Emmalieke. David werkt als vormgever voor mijn bedrijf DNA Media & Communicatie. Dit doet hij vanuit zijn eigen bedrijf. Vanuit zijn bedrijf, Versgemerkt, bouwt hij websites, ontwikkelt logo’s en doet nog veel meer creatiefs en moois… Een kijkje op zijn website is zeker de moeite waard: www.versgemerkt.nl

Naast zijn werk en de opbouw van zijn bedrijf, maakte hij de afgelopen 7 jaar, elke week een paar uurtjes vrij, voor de vormgeving van mijn teksten op mijn kaarten. Daarnaast bouwde hij de website en webshop voor mij; DNAlivingroom.nl en hadden we intussen vele mooie gesprekken en luisterden veel naar muziek.

De ‘Aa’, van Dee&Aa ben ik; Alieda.

‘Dee&Aa’ een knipoog dus, naar mijn bedrijf DNA Media & Communicatie.

De kaartenlijnen groeiden uit en ontwikkelden al snel door naar een kaartenmolen in betonlook met ruimte voor 49 verschillende kaarten/teksten. Deze kaartenmolen ontwierp ik zelf; het aantal vakken voor de kaarten; 7×7, de kleur van de kaartenmolen, etc. Deze kaartenmolen is goed voor 7 series Dee&Aa-kaarten, die alle levensgebeurtenissen omvatten. Regelmatig brengen we vernieuwingen aan in deze series.

Daarna volgde er een gouden kaartenmolen; ook zelf ontworpen. Een schitterend molentje voor op tafel. Dit kaartenmolentje is goed voor 21 teksten en quotes. Ook heeft dit prachtige kaartenmolentje ruimte voor mijn eigen ontwikkelde OSB klembordjes. Vele duizenden teksten en quotes met een OSB klembordje hebben inmiddels hun weg naar de huizen in Nederland gevonden.

De klemborden produceren we ook in grotere maten voor de grotere kaarten en A4 posters.

Inmiddels staat er dus een breed assortiment aan kaarten en posters in alle soorten en maten, met eigen(wijze) teksten in mijn winkel; de DNA LIVINGroom en verspreid over heel Nederland.

Sluiten
Sluiten
Inloggen